23.10.2021

"Kim o?" - "Ben!"

Dünya sözde 'Sağlık' Örgütü'nün hemen her dediğini tüm ülkelerin ana akış medyasından duyurmasını falan biliyolar, ve çağın teknik imkânlarından hepimizin haberi var iyi kötü;
peki bu sözde 'pandemi' ile ilgili neden şöyle - başından beri tekrar kez şahsen şart koştuğum gibi (ve "sen de kim oluyosun da şart mart koşuyosun" falan demeyin, neticede herhangi birşeyi ciddîye alacaksam ben kendi adıma, şartımı da ona göre belirleyip belirtmek en temel hakkımdır) - tüm birbirinin karşıtı görüşteki tüm uzmanların birbirleriyle yüzleştirildiği SANSüRSüZ, SüRE LiMiTSiZ ve REKLAMSIZ olması koşullu interaktif bir Canlı Yayın gerçekleştirilemedi hâlen henüz?!?

Dünyada bunu organize edebilme olanağına sâhip sayısız kurum vesâireler var mı yok mu, var di mi?

:::

Bakın, ben bu sisteme göre bir hiçim, bunu hep söylerim;
çünkü bir lise diplomam bile yok, herhangi bir sertifikam falan da ...

Ehliyetim yok, arabam yok, üzerime kayıtlı hiçbir mülküm falan da yok.

Dolayısıyla esâsında benim bu sisteme göre bir söz hakkım falan bile yok aslında.

Peki, bir söz hakkı bile vermediği bir insandan neden herhangi bir katkı ve katılım bekler ki sistem zâten, bana bunu söylesenize?

Seni yok saydığımı bilsen, bana selâm bile vermezsin meselâ sen de, yanılıyor muyum?

Ha, bi çıkarın varsa, üzerimden birşeyler elde edebileceğine filân inandırılmışsan, seni ciddîye alıp almadığıma bakmaksızın mevcut sistemin satış ve pazarlama raconu gereğince her türlü yılışıp sokulmaya çalışırsın, belirli bir genelleme ve istatistik dâhiline kategorize edilmiş bir numaraysam da, buna uygun olarak sana emredilen stratejiyi üzerimde uygulamaya kalkışırsın, ki şekil A'da görüldüğü üzre şu an dünya çapında yapılan da bu değil mi zâten?

Muş'ta 'aşı' olmamışların isimlerinin câmi hoparlöründen okunması da bunun bir yansıması meselâ.

:::

Kitap yakmak hoş birşey miydi, değildi di mi, inanmadığımız ve aksi hattâ tehlikeli bile bulduğumuz bir kitap dahî olsa, ifâde özgürlüğü denen şey gereği dokunmiycaktık en beter bulduğumuz kitaplara bile ...

Eee, şimdi bu sözde 'pandemi' bahânesiyle nelere bakabileceğimiz, neleri söyleyebileceğimiz, nerelere girip çıkabileceğimiz filânlara kadar herbişeyleri dikte etmeye başladılar, ama bunun hâlâ tarafsızca tüm herkesçek anlaşılıp kabûl edilebileceği şekilde harbicikten düzeyinde bir masaya yatırılması durumuna maalesef şâhit olamadık, tersine mevcut dayatılan 'programı' protesto eden dünya çapında sayısız uzman doktor ve profesör vesâire giller resmen sansürleniyor, ve söylediklerini güya haksız çıkarmak isteyenler konularla ilgili herhangi birşey getiremeyince, yok burnu yamuk, yok bacağı kıllı filân gibi saçmasapan bilimdışı bahânelerle bu uzmanları akılları sıra güya 'îtibarsızlaştırabileceklerini' filân sanıyorlar.

:::

Ben başından beri şu dayatılan 'aşı yanlısı - aşı karşıtı' şekli kutuplaştırmacanın bir tuzak olduğunu söyleyen taraftayım.

'Aşı' yanlısı mısın, karşıtı mısın, beni ilgilendiren kısım bu değil.

Benim bilmek istediğim, TV'den filân iddiâ edilenleri sorgulayabilip sorgulayamadığındır.

'Aşı' olduğu iddiâ edilen o şeyin sana enjekte edilmesine rızâ göstermiş olanlardan bile olsan, yine de tüm birbirinin karşıtı görüşteki tüm uzmanların birbirleriyle yüzleştirileceği SANSüRSüZ, SüRE LiMiTSiZ ve REKLAMSIZ olması koşullu interaktif bir Canlı Yayın'dan yana mısın, değil misin, bana bu lâzım.

'Aşı' olduğu iddiâ edilen o zıkkıma karşı olanlardansan da, hâlâ bizzat yine aynı mevcut kahpe kevâşe sistemden izinli birtakım sözde 'mitingler' üzerinden, yine aynı mevcut kahpe kevâşe sistemin kuklası olan birtakım sözde 'resmî makamlar' üzerinden filân mı çözüm umuyorsun, yoksa bizim şart koştuğumuz şekilde, yegâne meşrû ve tek mantıklı çözüm yolu olduğunu iddiâ ettiğimiz üzre, yâni particilikler-, mezhepçilikler- ve -izm'lerüstü ve uluslararası SÂDECE HALK olarak TOPYEKûN TAM BOYKOT tavrında birleşilmesi zorunluluğunun idrâkinde olup, buna uygun bir çaba üzre misin, buna bakıyorum.

Görüldüğü üzre, her 'iki taraf' arasında da 'bizden' olarak gördüklerimiz de var, belirleyip belirttiğimiz şartlara uygun hâl ve hareket üzre olmadıkları için 'bizden' olarak göremediklerimiz de.

:::

Neyse, sistemin normunun beklenti kalıplarının şablonlarına göre zâten boş ve anlamsız tüm bu yazdıklarım.

O yüzden anlamlı ve kıymetli bişeyler yazmış gibi kasılmamın da bir anlamı yok, biz yokuz çünkü zâten ya hani, varmışız gibi yapmayalım yâni hiç o yüzden boş yere, vesselâm.

:::

'Kırmızı' Nazmi Akyıldız

:::

✰TR✰i✰P3✰A✰rt✰ fb-grubu 

:::

#BenimBaşkanımDeğil #BenimBaşkomutanımDeğil #BarışçılSivilİtaatsizlik #TopyekûnTamBoykot #HiÇ1PaRTi #SâdeceHalk #GeziRuhu #ŞeffafDevrim #OnlineDoğrudanDemokrasi #İletişimHakikiAltındır #UyanUyan #VakitOVakittir #TümParticiliklerYargılanacak #VekillikÇöpe #TopuDaKukla #HiçbirineOyYok #SizYüzde1Biz99 #BizBuOyundaYokuz #SATANiZMdeğilSANATiZM

:::


Hiç yorum yok: