2.08.2020

Emperyalizm'in Uşağı olmuş Münâfık Saltanat'a karşı Muhammed de olsa, O da yine Atatürk gibi Lâik Cumhuriyet'i tercih ederdi; ama bunu basmıyo bunların boş kafaları!

... ve tekrar ediyoruz:

Henüz televizyon bile olmayan bir dönem için, satılmış Saltanat'a karşı kurulacak bir Lâik Cumhuriyet'in 'maaşlı vekilli' bir Millet Meclisi formu elbette en ideal olandı.


Ancak bugün artık çağın teknik olanağı her isteyen bireyin bizzat kendi elindeki telefon aracılığıyla bile doğrudan tüm dünyaya sesini duyurabildiği görüntülü canlı yayınlar yapabilmesine imkân tanıyor.

Sonra o dönem nüfûsu ne kadardı, bir vekil kaç insanı temsîlen mecliste görev alıyordu?

Sırf bu açıdan bile baktığınızda, Cumhuriyet'in orijin Devrimcilik, Akılcılık ve İlericilik formülüne aykırı bir yapı hâkim bugün.

Ve bunun da yanısıra zâten içten içe çürümüş, başlıbaşına çoktan meşrûiyetini de yitirmiş bir vaziyet de sözkonusu bugün.

Dolayısıyla ve özetle, konuya hangi açıdan bakarsak bakalım, karşımıza tek bir çözüm yolu çıkıyor:

Artık particiliklerin ve politikacıların değil, âciliyet sırasınca SÂDECE KONULARIN OYLANACAĞI ücretsiz ve sansürsüz bir Online Doğrudan Demokrasi'ye geçişe odaklanma zorunluluğu.

Bunun için de, yine tekrar ediyoruz:

Particilikler-, mezhepçilikler- ve -izmlerüstü SÂDECE HALK OLARAK BARIŞÇIL SiViL iTAATSiZLiK KARARLILIĞINDA TOPYEKûN TAM BOYKOT TAVRINDA BiRLEŞiLMESi ZORUNLUDUR.

Bu yegâne meşrû, yegâne mâkûl yol ve yöntemdir.

Ve bu sâdece ülkemiz için değil, tüm dünya insanlığı için de geçerlidir, zîrâ bu doğrultuda küresel çapta bir Birleşim'in eşzamanlı eylemselliği'nin başarısı da mutlak olacaktır, vesselâm.

:::

#BenimBaşkanımDeğil #BenimBaşkomutanımDeğil #BarışçılSivilİtaatsizlik #TopyekûnTamBoykot #HiÇ1PaRTi #SâdeceHalk #GeziRuhu #ŞeffafDevrim #OnlineDoğrudanDemokrasi #İletişimHakikiAltındır #UyanUyan #VakitOVakittir #TümParticiliklerYargılanacak #VekillikÇöpe ...

...

Hiç yorum yok: